Micro Business Solutions važan i pouzdan partner Jugoimport-SDPR

Procesno orijentisani informacioni sistem Jugoimport-SDPR usklađen sa zahtevima SMK (Sistem menadžment kvalitetom) je važan resurs u poslovanju Jugoimport-SDPR koji svojom dobrom organizacijom i naprednom logikom biznis inteligentnog izveštavanja umongome doprinosi veoma efikasnom i efektivnom poslovanju preduzeća i postizanju takvih poslovnih rezultata koji danas svrstavaju Jugoimport-SDPR u najuspešnija srpska preduzeća.

Informacioni sistem Jugoimport-SDPR je originalna kreacija IT i SMK stručnjaka Jugoimport-SDPR, što s ponosom ističem kao Rukovodilac informatike i kvaliteta Jugoimport-SDPR i nosilac projekta razvoja, implementacije i stalnog unapređenja istog. Veći deo informacionog sistema (oko 90%) izradili smo samostalno, a jedan deo za koji nismo imali dovoljno resursa uradili smo zajedno sa pojedinim IT firmama, među kojima bih posebno istakao firmu Micro Business Solutions iz Beograda.

Bili smo veoma izbirljivi i oprezni kod izbora IT partnera koji će da se meša u razvoj našeg informacionog sistema. Izabrali smo, posle mnogo razmišljanja, upravo ovu firmu da učestvuje u izradi jedne važne i veoma složene poslovne aplikacije. Na osnovu naših preciznih zahteva, programeri Micro Business Solutions su od nule proizveli veoma originalno softversko rešenje, specijalno za naše poslovne potrebe i mi smo, evo već treću godinu, veoma zadovoljni funkcionalnostima i pouzdanošću tog rešenja, ali, to moram da naglasim, i velikom kooperativnoošću celog tima Micro Business Solutions na čelu sa svojim glavnim menadžerom.

Jugoimport-SDPR
Slobodan Krstić
Rukovodilac informatike i kvaliteta
Nacionalni ECDL koordinator za Srbiju